Poljub sonca

A si tudi ti svetlopolta in nikoli ne izgledaš porjavelo čez poletje? Vsi vemo kako nevarno je postalo sonce in namesto, da bi se zunaj pražila kot čevapčiči na žaru, raje posezi po dobrih ličilih, ki ustvarijo zagorel videz brez poškodb kože. Danes ti bom pokazala kako z Avonovimi kroglicami za obraz dosežeš poletno obarvan videz, ki izgleda kot da si pravkar prišla iz Bahamov. 



Avon kroglice za obraz

Avon ima tri vrste kroglic za obraz. Ene so osvetljevalne, druge bronaste in najnovejše združujejo odtenke bronzerja in rdečila v enem. Mene so najbolj navdušile ravno slednje. Vse kroglice so v plastičnih lončkih, ki so dovolj veliki, da lahko vanje spraviš tudi večji čopič. Bronzer in rdečilo v enem kroglice imajo roza pokrovčke, da jih lahko lažje prepoznaš med ostalimi izdelki. Osvetljevalec ima črn pokrov in bronaste imajo rjav pokrov. 

V vsakem lončku je 22 gramov izdelka in trenutno je cena enega 6,90€ (tukaj).



V vsakem lončku najdeš različne barvne kombinacije kroglic, ki skupaj ustvarijo zanimiv odtenek. Jaz sem za ta videz uporabila kar štiri. 


Odtenki

Avon True bronaste kroglice za obraz Warm Glow - topel bronast odtenek odličen kot bronzer.
Avon True kroglice za obraz Rose Radiance - rjavkasto roza odtenek, ki nadomesti bronzer in rdečilo v enem. Jaz ga uporabim tudi, ko želim več definicije, ker ima najbolj hladen podton.
Avon True kroglice za obraz Radiant Glow - topel marelično roza odtenek, ki je odličen kot odtenek rdečila za obraz. 
Avon True kroglice za obraz Blushed Pink - nežen breskvast odtenek z roza sijajem, ki je dovolj svetel, da ga lahko uporabiš kot osvetljevalec ali sijoče rdečilo. 

Bronaste kroglice so temnejše in imitirajo odtenke bronzerja. Imajo rahel sijaj, ki pa deluje dokaj naravno.

Ostale kroglice za obraz, ki združujejo bronzer in rdečilo v enem imajo odtenke, ki so kombinacija vsega - bronzerja, rdečila in osvetljevalca. Imajo več sijaja kot bronaste kroglice. Zaradi različnih barvnih kombinacij jih lahko naneseš na vse višje predele obraza in s tem z enim izdelkom ustvariš barvo, definicijo in sijaj vse v enem. To je pravi multitasker.


Poljub sonca

...brez dejanskega sonca. Najprej naneseš svojo podlago, korektor in puder v prahu, če ga potrebuješ. Zdaj ko imava enakomerno podlago lahko začneva dodajati barvo nazaj. Najprej sem uporabila bronaste kroglice v odtenku Warm Glow in jih nanesla na vse predele, kjer me po navadi sonce opeče. Z velikim košatim čopičem, ki lepo zabrisuje, nanesi bronaste kroglice okrog lasne linije na čelu, na temena, lica, čez sredino nosu in lahko tudi vzdolž vratu ter dekolteja, da povežeš barvo s telesom. 


Iste odtenke, ki jih uporabljaš na obrazu, lahko naneseš tudi na oči. Tako bo celoten videz deloval enotno in izgledal še bolj pristno zagorel. Jaz sem nanesla bronaste kroglice z večjim čopičem v gubico očesa in rahlo navzven, da dobiš bolj podolgovato obliko očesa. Nato sem nanesla malo tudi okrog spodnjih trepalnic.


Na iste predele obraza sem nanesla tudi kroglice v odtenku Rose Radiance, ker so malo bolj hladne, a še vedno dovolj bronaste. Z več odtenki dodaš obrazu še več dimenzije

Odtenek Radiant Glow sem uporabila kot rdečilo za lica in ga nanesla višje na lica, da sem dobila bolj naravno zagorel videz. Malo sem ga nanesla tudi na sredino veke.

Trik

Če hočeš, da je tvoj videz res podoben naravni zagorelosti, nanesi odtenek rdečila tudi na temena in čez nos. Večina nas naravno porjavi tako, da se najprej rahlo opečemo in nikoli nismo takoj popolnoma rjavi, ampak bolj rdečkasti.


Odtenek Blushed Pink je tako nežen in sijoč, da sem ga uporabila kot osvetljevalec. Z manjšim čopičem sem ga nanesla na najvišje točke lica, v notranje kotičke očesa, vzdolž nosu in malo nad obrvmi na najvišji točki loka. 


Tukaj lahko vidiš kako nekaj barve obrazu takoj doda več definicije in zdravega videza. Na desni sem nanesla samo tekočo podlago, korektor in puder v prahu. Na levi sem nanesla štiri različne odtenke kroglic.


Oči sem zaključila z rjavim svinčnikom s katerim sem obrobila trepalnice in na njih nanesla maskaro za volumen in definicijo. Na ustnicah sem uporabila čudovit nevtralen odtenek Avon True Perfectly Matte rdečila za ustnice v odtenku Nude Suede, ki dopolni moj naravno zagorel videz in z njim ne tekmuje. 



Avonove kroglice za obraz združujejo različne kombinacije odtenkov, ki ustvarijo večdimenzionalen videz s samo enim izdelkom. Lahko jih uporabiš za kar hočeš - bronzer, definicijo, rdečilo za lica ali osvetljevalec. Izbiraš lahko med različnimi odtenki glede na to kaj želiš z izdelkom doseči in kakšno polt imaš. Se zelo enostavno zabrisujejo in dobro obdržijo na obrazu skozi ves dan.

Meni so všeč predvsem zato, ker v enem izdelku dobim vse. Ko nimam časa, nanesem ene kroglice kar čez vse višje točke obraza in zelo hitro obrazu dodam barvo, definicijo in zdrav sijaj. Ne čudi me, da so te kroglice Avonov bestseller, ker so res enostavne za uporabo in z njimi dobiš maksimalen učinek v samo enem izdelku.


*sponzorirana objava / sponsored


Uporabljeni izdelki / Products used:

Obraz / Face:
Avon True Colour Flawless Liquid Foundation - Light Nude
Avon True Flawless Corrector - Fair
Avon Mark Magix HD Finishing Powder
Avon True Bronzing Pearls - Warm Glow

Avon True Blush Pearls - Rose Radiance
Avon True Blush Pearls - Radiant Glow
Avon True Blush Pearls - Blushed Pink

Oči / Eyes:
Avon True Colour Glimmerstick Brow Definer - Dark Brown

Avon Mark Shadow Attract Eyeshadow Primer - Light Beige
Avon True Bronzing Pearls - Warm Glow
Avon True Blush Pearls - Radiant Glow
Avon True Blush Pearls - Blushed Pink
Avon Glimmerstick Eyeliner - Cosmic Brown
Avon Supershock Definition Mascara - Blackest Black
Avon Supershock Volume Mascara - Black


Ustnice / Lips:

Avon True Matte Lipstick - Nude Suede

No comments