6th Blogiversary

I can't believe it's been six years since I started writing this blog. I am nothing, if not persistent when I decide on something. Beauty has always been in my life and I have just recently realized how much this affects me.


Let's not dwell on the fact that beauty community six years ago was something completely different. I miss interaction on the blog the most. Now this has moved over to social media apps like Instagram. I am one of those bloggers that misses that old school style of blogging. Hence why I still write those basic reviews. 

I definitely cut back on my blog posts, because in all honesty, I don't see the point. These basic reviews attract traffic from random readers who search reviews for swatch purposes, which I do too. Otherwise the interaction, communication and following happens more so on Instagram. I will try to post more on my Instagram Stories, because the engagement there is much higher. But I can't write detailed reviews there. So for those of you that still like my style of blogging, there will still be new posts, just less of them than in previous years.

So far, I have had around 1,5 million page views and I wrote around 900 blog posts. If this isn't a statement of my love for beauty, I don't know what is. I am grateful for each and every one of you that still peeks on this corner of the web every now and then. I also love our interactions on Instagram. Let's keep it up in the future. <3

6th Blogiversary Giveaway

My tradition is still alive. I am doing blogiversary giveaway as I have done it every year. This time I choose three of the products that impressed me and I know will come in handy for most of you beauty lovers. 

I am obsessed with L.O.V. PERFECTitude Aura Glow Powder. This gives such a subtle and natural, but still sheeny look to your skin. Pale gold and pink sheen will suits most skin tones and it smells powdery floral. I also love Catrice #peeloff Glam Easy to Remove Nail Polish in shade 03 When in Doubt, Just Add Glitter. It's a classic gold glitter nail polish that just peels off when you want to remove it. So convenient. I am also giving you Essence LE ho! ho! ho! Highlighter Brush, because it's just so adorable. Candy cane and silver glitter floating in water of that handle is just so unique and I actually love this brush in general. Super soft bristles and it applies highlighter in such a soft way all over the face for that healthy glow. 


What do you have to do? Fill in this Rafflecopter and you're in for the win. Giveaway is Slovenian only and it ends on 26th of March 2019.


8 comments

  1. Joj, jaz tudi zelo pogrešam stare čase. Mi je žal, da nisem takrat imela poguma začeti pisati, sem pa vedno rada spremljala. Instagram je sicer ok, ampak neprimerljiv za moje pojme in bolj površinski, čeprav ga trenutno lažje spremljam. Čestitke za 6 let! To je res kar dolga doba. In koliko enih izdelkov, če pomisliš :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Če sem imela občutek, da zvenim kot kakšna stara babica. Pogrešam stare čase :D. Ampak dobro, vsaj nisem edina :). Vem kako je. Jaz sem tudi kar nekaj časa zbirala pogum za prvo objavo. Imaš prav. Danes je vse instant. Jaz tudi veliko skačem po Instagramu, čeprav vsega res ne zmorem spremljat. Hvala Vesna :) <3 A ne? Samo directory pogledam in si mislim, to pa je nekaj zgodovine :D.

      Delete
  2. Iskrene čestitke od obletnici in še na mnoga leta:). Jaz sem na svojo obletnico v septembru pozabila, ker ljudje pač ne berejo več blogov. Zdaj je vse Instagram, pa 5 sekund da nekdo pogleda tvoj story - žalostno, ampak očitna posledica prevelike nasičenosti blogov. Sama imam raje bloge, ker jih lahko preberem kadar želim in so informacije nekje na stalnem mestu. Vse story-ije tudi nimam časa pogledat, vsaj ne v tem kratkem časovnem okviru. Upam, da te en dan ne mine objavljat, sploh te morajo tvoje kreacije bit nekje na stalnem mestu za vse večne čase :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Mateja :) <3 Pa res...nisem videla tvoje objave za obletnico. Ti moram pa vseeno čestitat, saj veš, da te najraje spremljam <3.

      Imaš prav. Instagram je trenutno najbolj popularen. Saj tudi sama rada spremljam tam zadeve, ampak kot praviš, za vse pregledat pa res ni časa. Se je splet tako zasičil s temi lepotnimi zadevami, da kar ne moreš vsega spremljat. Jaz tudi raje pogledam bloge, sploh, ko iščem swatche in ocene. Ker se mi pa res ne da 30 min dolgega Youtube videa gledat za en swatch šminke. Je blog še vedno tak permanenten zapis, kamor se lahko vedono vrnes. Insta storyji so pa bolj za krajšanje časa.

      :D o hvala! <3 Ne vem...včasih me že kar mine, potem me pa spet nekaj navdihne. Se bova podpirali ena drugo, ko nama več ne bo :D.

      Delete
  3. Čestitam <3 Upam, da boš še dolgo vztrajala :D

    Tudi mene včasih kar mine, sploh ko nimam toliko časa, ampak potem, ko sem pa par dni fraj, pa ugotovim, da res z veseljem to delam, čeprav zadnje čase res ni več toliko navdiha. Vse je šlo na IG, včasih še kaj tam objavim, ampak mi je kar škoda se ukvarjat toliko s tistimi storyji in urejanjem, ker je pol itak samo en dan vidno, highlightse pa tudi dvomim, da gre kdo kar tako gledat. Mi je pa všeč IG za objavljanje hitrih updejtov in takšnih stvari, ocen pa resno ne morem tam pisat. Mi je sicer všeč kar dela Mateja, ko prikaže nove izdelke in na kratko oceno, ampak za to nimam ravno časa.

    V glavnem, jaz še vedno z veseljem preberem vsako tvojo objavo <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Lana :) <3

      Saj verjetno vsi, ki pišemo bloge, kdaj izgubimo motivacijo. Je že tako, da je premalo nekih izmenjav tukaj in se je vse preselilo na IG. Mateja se večkrat potrudi ja. Jaz tudi nisem ravno za pisanje ocen tam. Mislim ne vidim, da bi objavljala na dveh mestih pa kot praviš...to vse vzame veliko časa. Tako kot si rekla, za kakšne hitre update in first impressions je pa super :).

      O hvala, to je pa res lepo slišat :) <3 Tudi jaz rada prebiram tvoje objave. Tebe in Matejo trenutno najbolj :).

      Delete
  4. Čestitke za nov mejnik. Zelo rada prebiram tvoj blog in gledam čudovite slikice swatchev (še vedno ne vem kako ti uspe tako natančno zadeti odtenke), čeprav ne komentiram veliko saj se mi zdi, da bi se veliko ponavljala (wow, kako lepa šminka, pa kako ti paše tale make-up, pa kako natančno si zarišeš liner, pa čudovite slikice...) lahko pa razumem kako je fajn, če dobiš odgovor na svojo objavo za katero si porabila veliko časa in vložila svoj trud.
    Jaz ti želim še veliko veselja s kozmetiko, domišljije in zabave z blogom, srečno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O hvala. <3 To je pa vedno lepo slišat :). Razumem, dan danes je vse tako hitro, da tudi sama ne morem vsakemu blogu pisat komentarjev. Zato niti ne pričakujem tega. Je pa itak vsakemu lepo, ko dobi kakšen dober komentar, čeprav jaz sama tudi včasih nimam nič konkretnega prispevat k debati in se potem izgonem komentarju :D.
      Najlepša hvala. Se bom potrudila, da bo še naprej zabavno <3.

      Delete