Blog sale

Hey Beauties!

Today I finally took photos of some of the products I don't really use or have used a little and they didn't work for me. In hope of finding a better home, I'm selling them.

I'm sorry, but this will only be for Slovenians, since the cost of sending the product anywhere else is a bit too high.

Pri vsakem izdelku bom napisala, koliko sem ga porabila (ali nič) in kakšna je cena. Cena za pošiljanje je nekje 0.50€. Zdi se mi brez veze imeti izdelke doma, če vem, da enostavno ne delujejo na meni.

Če vam je kakšen izdelek všeč ali bi ga rade preizkusile mi napišite mail na adjusting.beauty@gmail.com.

Dove maska za lase 2€, Gliss Kur balzam 1€, Tigi Catwalk maska 15€

Dove maska enostavno ne deluje na mojih laseh. Mateja jo zelo hvali, ampak za moje lase enostavno ne naredi nič. Uporabila sem jo nekje 2x. Gliss Kur balzam se kupila naključno, ga uporabila enkrat in nikoli več. Na sploh mi ni všeč ta znamka in njihovi izdelki. Tigi Catwalk masko s kosmiči in medom sem preizkusila prav tako 2x in mi ni všeč. Zopet na mojih laseh ne deluje. Spodaj lahko vidite, da je praktično tako polna kot je bila na začetku (nova ni namreč do konca polna). 

Afrodita čistilno mleko 2€, Garnier odstanjevalec ličil za oči (2x) 3€ in Avon Nautrals tonik 1€

Afrodita čistilno mleko za normalno do masno kožo. Preizkusila sem ga res enkrat in ugotovila, da ne paše moji občutljivi koži. Garnier odstarjevalec ličil za oči. Ta izdelek sem uporabljala vse dokler nisem začela uporabljati Bioderme. Na žalost sem si kupila preveč zalog. Oba sta popolnoma polna in nikoli uporabljena. Avon Nautrals tonik z ameriškim slamnikom in belim čajem. Uporabljala. Ga je še polovica. Zdaj pa sem nekako pozabila nanj in mi leži doma. 
Lavera deodorant pomaranča 3€, Frutini spraj za telo 1€, Avon krema za roke 1€

Lavera roll on deodorant z vonjem pomaranče. Ne deluje na meni, ker se žal veliko preveč potim. Uporabljala sem ga mogoče 5x. Vem, da je tak izdelek nerodno kupiti rabljenega, ampak če slučajno katero zanima, lahko še vedno razkuži roll on. Frutini spraj za telo z vonjem ingverja in pasijonke. Ne uporabljam teh sprejev za telo in jih niti ne maram preveč. Je bil 4x uporabljem in se vidi črta do kje sega tekočina. Avon krema za roke. Odlična krema, a ker imam sama posebne antialergijske kreme za roke, mi ta ne paše. Uporabljena 3x, je skoraj cela. 

Avon Little Black Dress 7€

Avon Little Black dress parfum, 50 ml. Ostalo ga je še pol. Naveličala sem se vonja, je pa tak zelo eleganten, mogoče preveč za moj okus, ker imam rada bolj sladke. 

Clearface puder v odtenku 76 sand 2€, MAC Pro Longwear concealer v odtenku NC20 18€ in Bourjois Healthy Mix korektor v odtenku 51 Light Radiance 3€

Clearface puder je skoraj nerabljen. Ga ne uporabljam več. MAC popolnoma nov pro logwear concealer v odtenku NC20. Prodam, ker mi je pretemen. Zelo malo rabljen Bourjois Healthy Mix korektor, ker je postal premalo vlažilen za pod očmi. Včasih sem ga veliko uporabljala, zato še danes zaloge.
Essence Me & My Ice Cream highlighter 3€ in Essence Dark Romance cream highlighter 3€

Oba sta rabljena 2x. Prodam, ker mi odtenka ne ustrezata. Imata roza podton, ki pa ne paše na mojo toplo polt. Ocena perlic in ocena kremnega

Essence duo senčilo za oči zeleno 0.50€

Kupila in nikoli uporabila. 

Essence Stay With Me lip gloss v odtenku 04 Trendsetter 1€ in Essence Dark Romance lip gloss v odtenku 02 Light Up! 1€

Essence Stay With Me lip gloss v odtenku 04 Trendsetter. Fuksija roza odtenke z modrim podtonom. Uporabila sem ga samo na roki, ne z aplikatorjem. Essence Dark Romance lip gloss, ki daje multi sijaj kot sam ali uporabljen preko drugih.Ocena tukaj


Catrice Quick Dry & High Shine nadlak, Catrice 05 Earnie & Birdy, S-he Wow!, Bourjois So Laque 23 Fuchsia hype
 Catrice nadlak, ki sem ga kupila po naključju in mi ni všeč. Uporabljen samo enkrat. Catrice rumen lak z zelo majhnim roza in modrim shimmerom. Uporabljen 2x. S-he mareličen roza lak uporabljen 2x. Bourjois fukcija roza lak uporabljen 4x. Prodajam ga, ker imam podoben odtenek. 
Avon Matte Red Velvet 1.50€, Catrice 380 Forget-Me-Not! 1.50€, Catrice Rocking Royals C03 Royal Blue 1.50€, Catrice 09 Hugo Moss 1.50€
Avon mat temno rdeč lak z majhnim zlatim shimmerom. Nekakjkrat uporabljen - se vidi. Catrice vojiličen lak s srebrnim shimmerom - uporabljen 2x. Catrice sivo moder odtenek, tudi mat - uporabljen samo enkrat. Ocena tukaj. Catrice temno zelen lak - uporabljen samo enkrat.
Dva paketka vlaken za tisti fluffy efekt na nohtih. Črno sem uporabila dvakrat, zeleno pa nikoli. 1€

Mislim, da je to iz fimo mase. Se nareže in potem prilepi na noht. 1€

H&M kopalke, številka 36, 9€

Neumestni izdelek. Spodnji del kopalk iz H&M. Kupila letos, pa sem ugotovila, da mi niso všeč. Žal sem zavrgla račun in zdaj ne morem nesti nazaj. Če katera rabi, z veseljem prodam. Nikoli nošene, etiketa je še vedno gor.



In še drugi del. Imam ekstremno majhno številko čevljev in so mi še 36 preveliki. Nike čevlje sem dobila za nagrado na Nike konvenciji in jih poskušam prodati že nekaj časa. Poštnina bo za čevlje nekoliko višja, ene 3 €, ker pošljem priporočeno in ker so težji.

Nike Dunk High, številka 35.5 (22cm), 40€
 Nike sivi čevlji, semiš. Nosila sem jih 2x in ugotovila, da niso moja številka.

Nike Air Royalty, številka 36 (22.5 cm), 40€
 Nike zlati. Nosila sem jih 2x in samo v dvorani.

Nike Air Max, številka 36 (23 cm), 35€
 Nike črni tekaški čevlji, nikoli nošeni.

Reebok Hexalite, številka 37 (23.5 cm), 25€
Reebok črni za aerobiko oziroma dvoranske športe. Nosila sem jih samo v dvorani.

No comments