One year of Adjusting Beauty

Hey Beauties!

Today is exactly one year since I've started blogging. Wow, I really didn't expect for one year to pass this quickly. I remember deciding if I should do this or not and I'm glad I decided to do it, because it's become a part of my everyday life and it's made me happier.



Sharing my makeup looks, ideas and exchanging views on certain products had made me feel like I have additional friends that understand my love of all thing beauty. I'm sure a lot of other bloggers have the same experience, where they just don't have a person with similar interests in real life. That's the whole beauty of blogging, you get some new friends, we share the mutual love of beauty and we help each other decide if we need this amazing new primer or not, or we need them to point it out to us, that maybe we did buy way too many lipsticks recently.

Either way, what I'm trying to say is that, I really like sharing my love of beauty with all of you and I love the fact that you even want to read it and comment on it. So, thank you for making me happy with every nice comment and subscription to my blog. I really appreciate it. 

Of course I want to thank you in some way and the best thing to do this is to do a giveaway. I will be choosing among those who are already following me on either Blogger or Bloglovin. I know how unfair it is when the giveaway wins a person who has subscribed just for the sake of a chance of getting something for free.

The rules

If you would like to win my little giveaway of appreciation, all you have to do is be subscribed to my blog on Blogger or Bloglovin and let me know in the comments below what has been your best beauty experience or what is it about beauty and beauty products that makes you happy. Simple as that. I will use random.org to choose a winner and of course check if he or she is subscribed. I will announce the winner in a separate post and if he or she doesn't reply then I'll choose another within the next 24 hours.

The giveaway closes in one week (on 25th March).

I'm giving away again all the products that I love: Afrodita massage oil, Maybelline Colorama blush in 101, Vandini hand cream (I love love love this smell and review will come up on the blog) and a recent find - rose gold necklace with light rose stones.


32 comments

  1. Congrats!!!! Blogging has been a great experience for me this year too! I can't imagine not doing it now! It's definitely the best beauty related experience that I've had!

    www.lilting-grace.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I couldn't agree more:) It's just such a fun way of creating and sharing:) Thanks;))

      Delete
  2. Tako mlad blog imaš! Potem ti jaz sledim nekje od začetka, če ne celo od prvega meseca pisanja. Vem, da si se mi takoj zadopadla, ker si imela za Joico review gor :D Tole bloganje ti gre super, le tako naprej :) Za best beauty experience ti lahko rečem tisti "aleluja moment" ko sem stopila v Harrod'sov beauty oddelek, čeprav je bilo to že miljon let nazaj. U, pa ko sem šla prvič v The Body Shop - love that shop :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim, da si ti res ena tistih čisto prvih, ki mi je sledila:)) Hvala za to;) Si predstavljam kako je vstopit v neko super trgovino, o kateri samo poslušam preko YouTuba, hehe:) Jaz še nisem bila nikjer v tujini v drogerijah, tako da si lahko samo predstavljam kako bi jaz navdušeno skrivala veselje:)

      Delete
  3. Čestitke, pa vse pohvale za blog, ker se je zelo hitro razvil v zelo kvaliteten blog, si seveda med mojimi najljubšimi blogerkami.Vse poste preberem, edino komentirat se mi ne da vedno. Mene verjetno veseli vse, kar se lepote tiče, najbolj pa zagotovo ustvarjanje različnih norih makeup lookov. Ko mi kak super rata, me to zelo razveseli. Pa isto velja za nail art. :) Za najboljšo beauty izkušnjo pa ne vem, kaj bi rekla, verjetno obisk drogerij v tujih državah, ki imajo kozmetiko, ki je pri nas ni na voljo, takrat sem kot majhen otrok v trgovini z igračami, haha. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O, hvala:)) Ja vem kako je s komentarji, jaz včasih tudi kaj preberem in se mi zdi super, ampak potem ne veš kaj bi napisal:) Moje veselje je isto tvojemu - predvsem makeup looki, ki uspejo. Ti da določeno zadovoljstvo:))

      Delete
  4. Čestitke za obletnico ^^ Rada prebiram tvoje objave :)
    Sama zelo rada sprobavam nove izdelke, ne znam opisat ampak mi je ful v veselje, ko dobim kaj novega pa to sprobam. Sem pač nora na kozmetiko :D Pa glede na to, da nimam občutljive kože mi ponavadi ne škodi nič. Pa najbolj mi je fajn, ko kupujem na internetu in ko odpreš paketek je takšno zadovoljstvo ^^ Drugač še nisem imela nobene take beauty izkušnje, ker nikol nisem imela časa, ko sem bla v tujih drogerijah naprimer kr so me vedno preganjali :( Bo še čas za to !

    Sledim ti z gfc, s tem profilom :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala:)) Oh srečnica, če nimaš občutljive kože potem si res idealna za preizkušanje:) Se popolnoma strinjam s tabo z internetnim nakupovanjem, kot odvijanje božičnih daril:) Najboljše pa je, ko pozabiš vmes kaj si naročila in si potem vsa vesela - jeej:)

      Delete
  5. Čestitke! Tvoj blog mi je res všeč, sploh so mi všeč ko narediš kak lep look, ker maš tako lepo kožo pa tut šminke zgledajo enkratno na tebi :) drugače pa sem tudi jaz nora na kozmetiko, trenutno so moja obsesija essie laki. Moja naj beatuy izkušnja pa je povezana z masažo, saj zelo uživam, ko me kdo masira in se grem razvajat k maserju :) čeprav to glih ni neka izkušnja povezana z kozmetiko, pa vseeno.
    drugače pa ti sledim preko blog lovin pod imenom Julija Raišp :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala:)) Makeup looki so tudi objave, ki jih najraje delam:) Na masažo pa slploh nisem pomislila ob zastavljanju vprašanja, ampak super:) Jaz sem bila dvakrat na masaži, enkrat na tajski in je res prav super izkušnja:)

      Delete
  6. Cestitke, in moram povedat kako zelo obcudujem bloggerke, ki jim uspe ustvariti tako super blog v tako kratkem casu. Jaz svojega verjetno pisem ze vec kot 6 let, pa imam le tu in tam kaksen ogled. Se pa zavedam, da sem cisto sama kriva za to, ker objavljam enkrat na mesec, pa se to mi ne uspe vedno. Poleg tega je lifestyle blog z objavami, ki nikogar ne zanimajo, ampak so bolj za praznjenje moje duse :) me je ze veckrat ob spremljanju vasih blogov zamikalo, da bi bil moj tudi bolj lepotno naravnan, ampak potem hitro ugotovim, da je bolje da ostanem samo pri prebiranju ostalih. Letos ste mi namrec zelo pomagale pri ustvarjanju makeupa za maturantski ples, in ravno to je bil vrhunec mojega makeup udejstvovanja. Iskala sem kaksen natural makeup in pri tebi sem jih nasla kar nekaj, tako da hvala :) en maturantski je za mano, makeup je za moje pojme super uspel, zdaj pa sem se v pricakovanju svojega kjer bom vse skupaj ponovila. Potem pa se bom lahko zacela navajat na dnevni makeup, da izkoristim vso novo nakupljeno kozmetiko :)

    spremljam te prek gfc: manca 

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala:)) Mislim, da imamo mi določeno prednost, ker smo dokaj pozno začele blogat in je toliko nasvetov in primerov, da so nam stvari zelo olajšanje:) Če bi bile med prvimi v "branži" bi morale same razvijati inovacije in ugotavljati kaj bo "delovalo":) Tudi s takim blogom ni nič narobe, mislim da jih veliko rado spremlja življenja drugih, če pa je to tvoj outlet pa še boljše, je pač na netu in ne v zvezku - who cares:)) Sem prav vesela, da si ti dober primer, da naši tutoriali včasih komu celo pomagajo:) Me veseli, da ti je uspel makeup;) Itak je najboljši nasvet najbolj brezvezen-leta izkušenj:) Če se vsak dan namaže, ni vrag da ne osvojiš zadev. Vse smo bile enkrat grozne pri ličenju:D Se veselim s tabo, novih izkušenj:))

      Delete
  7. Čestitke in še veliko in še več takšnih super objav, kot so bile do sedaj :)
    Drugače so najboljše izkušnje tiste, ko prideš do drogerij, ki imajo kakšno kozmetiko, ki se ne dobi pri nas. Sem pa vedno vesela kakšnega novega beauty izdelka, še posebej lakcev (čeprav jih imam čisto preveč) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala:)) Se strinjam s tabo, kar koli je novega, je vedno super:) Kot vse v življenju, kar je novo:)

      Delete
  8. First of all, a BIG congratulations on your blogiversary! Your blog is one of my favorite blogs, I love reading it! For me, my best beauty experience is blogging itself. I love it so much and it's a way to express creativity and share opinions! ^^
    <3 xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you:)) I totally agree with you, it really is nice and creative way of spending your free time:) It's the little thing that count:))

      Delete
  9. Čestitke za obletnico! Očitno imaš žilico za pisanje bloga, da si ustvarila vse to v samo enem letu. Z veseljem prebiram tvoje poste, predvsem tvoji make-up looki me potegnejo :) Najbolj sm zadovoljna, ko se mi zjutraj uspe naličit in zrihtat tako, da sem potem na ta račun samozavestna še cel dan:) In pa najraje mam pogled na sveže namazan mejkap, ko je še točno tak, kot si si ga zamislil:)
    Čimveč inspiracije in veselja s pisanjem ti želim! :)

    Sledim ti na bloggerju s tem imenom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala:) No se mi zdi, da pisanje ni ravno nekaj ekstra:) Jaz itak bolj ciljam na fotografije, ki povedo več kot črke - te so samo spremljava:) Lepo napisano, bi se popolnoma strinjala:) Makeup je definitivno dodatna samozavest in svež makeup je itak najlepši - čez nekaj ur pa je že druga zgodba:)
      Hvala:))

      Delete
  10. Opa že eno leto?! Čestitke za blogiversary! :)) Pa še tako naprej :)) Drugače sem pa ful navdušena, ko si kako zadevo nagledam, ali pa jo mam na wishlisti, pa jo najdem v drogeriji, seveda čisto slučajno :) In pa veseli me, ko se mi končno uspe kaki make up look, točno tak kot sem si ga zamislila (to se seveda zgodi zelo redko, zato pa je toliko večje veselje) :)) Sledim pa ti tak že od čistega začetka, saj veš :)) hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala:)) Ja moja začetna spremljevalka;) hehe. Ko najdeš nekaj po naključju je res fajn, potem itak moraš kupiti, ni druge:D In se strinjam z makeupom - meni tudi vedno ne uspe popolno, ampak ni večjega veselja, ko sta obe črti eyelinerja skoraj popolnoma enaki, hehe:))

      Delete
  11. Tudi z moje strani čestitke za obletnico in pa seveda same pohvale za blog! :)) tvoj blog naravnost obožujem, čisto vsako tvojo objavo preberem. :) najbolj sem vesela, ko objaviš kak makeup look, ker si mi velikokrat inspiracija pa prav spočijem si oči na tvojih slikah - mislim, da je res veliko uspeh, če ti uspe lepo slikat makeup, kar tebi vsekakor odlično uspeva (+prelepo kožo maš!). :)

    Hmm...najbolj me glede kozmetike veseli, ko lahko sprobam kak novi izdelek, sploh če se mi kdaj nasmehne sreča in ga zadanem v kakšni nagradni igri, potem prav komaj čakam, da ga lahko dodobra preizkusim. :) naravnost obožujem kozmetiko in res obožujem preizkušanja, velikokrat tudi kupim kaj po mnenju vas blogerk in ko ugotovim, da določena stvar tudi meni odgovarja, sem res vesela kot majhni otrok! :D pa seveda odpiranje paketkov, ki jih dobiš po pošti ma tudi svoj čar.:D super lepotna izkušnja mora biti tudi (kot so že ene predhodnice omenile), ko greš v tujino na izlet/potovanje in zaviješ v drogerijo ter maš priložnost pokupiti stvari, ki se jih pri nas ne dobi, pa jih maš na WL že od nekdaj. Če pa nimaš možnost naročati stvari iz tujine, mora biti veselje še toliko večje :) ...grem glih vkratkem na en izlet v tujino in si moram obvezno vzet čas tudi za obisk drogerije, ker prejšna leta, ko smo šli na kakšno potovanje, še nisem bla toliko obsedena z kozmetiko in se nisem niti spomnila na kaj takega. :D

    P.S.: sledim ti na bloglovin' -u: sandry.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala:)) Me veseli, da so ti všeč moje objave. Se potrudim čim bolj nazorno pofotografirat, ampak včasih ni pač odlično. Svetloba pa to..tega ne morem kontrolirat, ker na žalost nimam nekih studijskih luč. Saj bo.. enkrat:)
      A ni to zanimivo? Če dobiš izdelek zastonj je veselje še večje. Se popolnoma strinjam z vsem kar si napisala, vse prinaša nam, ki smo navdušeni nad lepotnimi izdelki, izredno veselje:) Pa tudi če gre samo za en nov lak:)
      Kako super, potem pa upam, da najdeš kaj kar si že dolgo želiš - v tujini:) Izkorisit:))

      Delete
  12. Čestitke! :) Še ena, ki je mislila, da dalj časa pišeš :) Očitno te tud jaz spremljam že skoraj od začetka :)
    Jaz se velikokrat sproščam ob nanašanju make upa - čudno vem :D Najbolj sem pa vesela, ko si kupim nekaj kar imam že dalj časa na WL in na ta način sama sebe razvajam (če me že drugi nočejo) :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala:)) O kako lepo:) Popolnoma razumem sproščanje. Če imaš čas in te nihče ne sili, je celoten postopek prav blagodejen za tiste, ki v tem uživamo:) Prav je tako, se pa pač sama razvajaš;))

      Delete
  13. Hvala:)) Mi je všeč, da so ti všeč tudi moje ocene, ker res včasih pišem ocene za tudi neke popolnoma naključne in pocen izdelke:) Ampak če mi je nekaj všeč, potem rada priporočam, da bo še komu. Če ne, pa obratno:)

    Jaz sem prav tako rahlo obsedena z internetnim nakupovanjem, ker je vse tako lahko in na dosegu rok. Pa včasih je nakupovanje v naših trgovinah kar mučno, ko te zmeraj nekdo gleda in ti nekaj ponuja:) Me veseli, da nas je več takih, ki vzamemo ličenje kot nek obred in ne kot "nujo" - kar za nekatere na žalost je:) Jaz samo ne maram, ko se moram hitro urediti, ker si za te stvari rada vzamem čas:)

    ReplyDelete
  14. Čestitke za tvoje prvo leto! :) Preberem čisto vsak post, čeprav vedno ne komentiram. Le tako naprej! :)
    Zadnje čase sem rahlo obsedena z vsemi beauty produkti. Od lakcev,do senčk, do maskar, čopičev za ličenje. Verjetno je bila moja naj beauty izkušnja ko sem bila na nekem enodnevnem tečaju ličenja :)
    J.
    http://fashionandpinkheart.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala:)) O kako dobro:) Je moralo biti res zanimivo. Sama se nisem nikoli udeležila česa takega, bolj vsakodnevni tečaj za računalnikom na Youtubu:)hehe

      Delete
  15. Čestitke! Vedno sem mislila, da ima tvoj blog kakšno leto več, zato vse pohvale, da v enem letu nastane zelo kvaliteten blog. Zadnje čase sicer več ne preberem vsakega posta, ker preprosto nimam časa, tisto, kar pa preberem, me nikoli ne razočara. Najraje berem o ocenah izdelkov, kar je sicer malo čudno, ker ličil ne kupujem, ker ji res redkokdaj uporabim. (: Najboljša izkušnja, ki se je spomnim, je da ko sem še bila majhna (verjetno nekje v sredini osnovne šole), so mi bila ličila zelo všeč in sem si želela, da bi tudi mene kdo naličil, kar se je potem nekega dne tudi zgodilo. Sicer so na meni uporabili samo lipgloss in malo rdečila za lička, ampak vseeno sem bila takrat zelo vesela. (:

    Crayons and Beads

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala:)) Je še mlad, ja, hehe:) Ja vem kako je s časom, če slediš ogromno blogom je res težko vsakega prebrat:) Kako lepo:) Saj, če ne nosiš ličil lahko že dva izdelka naredita veliko spremembo v izgledz:)

      Delete